Denise Rifai este vocea numărul 1 a Realității Plus și nu a scăpat prilejul să analizeze conferințele susținute marți de Klaus Iohannis, respectiv Viorica Dăncilă.

Cunoscuta realizatoare tv atacă ipocrizia liderului PSD, într-un mesaj postat pe Facebook. Rifai susține că Dăncilă nu există în această cursă electorală și o numește „anomalie politică. Este importantă doar pentru boutiq-urile unde investește zeci de mii de euro, sute de mii chiar, pe hainele și acareturile pe care le poartă cu un aer fake de noblesse a la Videle”.

Ce-i reproșează Denise Rifai candidatei Viorica Dăncilă este tocmai atitudinea duplicitară cu care defilează în campanie. Vorbește despre echitate socială, dar o face purtând haine și bijuterii de sute de mii de euro!

„Mă dezgustă la Dăncilă tupeul fabulos cu care minte cu nesaț”, scrie Rifai, care completează cu următorul exemplu: „Amărâtul ăla de ceas. Al n-șpelea Cartier pe care îl are. Deci, ceasul e din aur, tras în diamante și se vede prin tv că e mega-autentic. Un astfel de ceas costă minimum 35.000 euro. 35! Iar ea minte cu nerușinare că e sub 5.000 de euro. Din ce am vazut, toate acareturile lu’ Dăncilă – ceasurile, bijuurile și broșele – duc în vreo 200.000 euro”.

Pentru Rifai, deznodământul alegerilor de duminică nu poate fi decât unul singur: „De Dăncilă scăpăm. E slabă. Are discurs greoi. E depășită de tot ce i se întâmplă. Este o anomalie politică, așa cum am spus”.

1 COMENTARIU

  1. De Dancilă scăpăm dar ce facem cu toata funcționarimea tăietoare de frunză la câini?Daca nu ii dă Orban repede afară vor fi ca lăcustele in continuare.PSD cumva trebuie să dispară dar cum?De ce nu se poate inființa un partid de stanga cu adeavarat dedicat celor săraci?Mafioții care au incălecat țara sunt atât de putrezi de bogați, invers proporțional cu incultura și caracterul lor de hoți.Cum sa iși zică ei social-democrați când au acumulat din furt averi imense?

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here