Caută
Close this search box.

Mama Alexandrei Măceșanu, reacție după ce procurorului Ovidiu Popescu i-a fost ridicată suspendarea

dosarul caracal

Părinții Alexandrei Măceșanu sunt extrem de revoltați, după ce procurorului Ovidiu Popescu, cel care a oprit polițiștii sa intre in casa lui Gheorghe Dincă, magistrații i-au permis să profeseze din nou după mai multe luni de suspendare.

Nu am cuvinte! Sunt atât de înrăită… ce se întâmplă în România noatră normală. Cum să stai să aştepţi 19 ore? Nici acum, după patru luni de zile, nu ştiu ce e cu copilul meu şi el e pus în funcţie! Ce să facă, să facă ce a făcut şi cu Alexandra? Nu a făcut absolut nimic pentru a o salva pe Alexandra iar acum işi ia bine mersi locul. Să încurajeze infractorii şi violatorii, iar copiii noştri sunt vânduţi ca nişte oi… Să mă scuze copiii aştia care sunt luaţi aşa, dar nemernicii ăştia aşa gândesc„, a spus Teodora Măceşanu, la România TV.

Potrivit Consiliului Superior al Magistraturii, procurorul Ovidiu Popescu, cel care a coordonat situația atunci când polițiștilor nu le-a fost permis să încalce mandatul de percheziție și să intre în casa lui Gheorghe Dincă mai devreme de ora 6:00, poate reveni în magistratură.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri