Caută
Close this search box.

Mario Mocan, mesaj din Diaspora pentru PSD: „Ne-ați trimis forțat în PRIBEGIE, noi vă trimitem la pușcărie”

mario mocan

Mario Mocan, mesaj devastator pentru PSD din diaspora! „Ne-ați trimis forțat în pribegie, noi vă trimitem la pușcărie”.

Doamna #Dancilă “ ăștia “ îs viitorul #României nu clica ta de la #Dragnea de pe moșie, pentru ei luptăm, ca să nu mai treacă prin ce am trecut noi.

Ne-ați trimis forțat in pribegie, noi vă trimitem la pușcărie, e dreptatea noastră hoții ca voi trebuie să plătească ! Noi suntem pe meleaguri străine dar cu sufletul și inima suntem tot #Acasă.

Ați crezut că puteți fura și distruge tot ce înseamnă românesc , noi vă zicem #STOP

Pe 22/23/24 Noiembrie #Diaspora va #VOTA majoritar împotriva #CiumeiRoșii și veți fi doar o pată neagră in Istorie !

#NuCedăm #IeșimLaVOT #RestartRomânia

Dăncilă s-a referit la românii din diaspora folosind apelativul „ăștia”: Chiar dacă s-a deplasat în țări cu diasporă mare, Iohannis nu s-a întâlnit cu ăștia

La conferința de marți a Vioricăi Dăncilă s-a înregistrat un moment bizar în care fostul premier s-a referit la românii din Diaspora folosind termenul „ăștia” în loc de ”aceștia”:

”Am implementat programul Start-up diaspora, am implementat programul de facilități pentru agricultură, am facilitat votul în diaspora, astfel încât să poată vota trei zile și prin corespondență. Iohannis nu a avut nici măcar o deplasare pentru românii din diaspora. Chiar dacă s-a deplasat în țări cu diasporă mare, nu s-a întâlnit cu ăștia și nu a vorbit ce face pentru ca ei să se întoarcă acasă”, a declarat Dăncilă în cadrul conferinței de marți seară.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri