Caută
Close this search box.

Marius Manole: Cum să spui că nu IEŞI LA VOT? Cum să-ţi asumi ca ţara să fie condusă de Viorica Dăncilă?

Marius Manole

Actorul Marius Manole a mărturisit într-o postare de pe Facebook că este neliniștit de electoratul care nu se duce la vot pe motiv că nu are de unde alege, contribuind astfel la o posibilă victorie a Vioricăi Dăncilă, în al doilea tur de scrutin al alegerilor prezidențiale.

Postarea integrală a lui Marius Manole:

„Puteţi să râdeţi de mine, dar mi-e foarte frică de ziua de duminică. Ori eu m-am tâmpit, ceea ce e foarte posibil, ori am în listă, în viaţă, în teatru oameni care nu mai au simţul realităţii. Cum să spui că eu nu ies la vot pentru că niciun candidat nu mă reprezintă? Cum? Cum să ai curajul să nu ieşi la vot? Cum să ai curajul să-ţi asumi următorii cinci ani ca ţara ta să fie condusă de doamna Dăncilă? Pe bune? Adică liniştea ta şi faptul că nu ţi-ai «încălcat principiile» te scutesc de vina de a-ţi arunca ţara în aer pentru următorii cinci ani? Măi să fie! Bun! Atunci hai să o luăm altfel. Dacă aţi avea ocazia să faceţi cuiva un pustiu de bine, cineva care cu lacrimi în ochi vă roagă să-l ajutaţi, aţi face-o încălcându-vă principiile.

E! Acum imaginaţi-vă că puteţi face acest bine nu unuia, ci unor mii de oameni, care vă roagă cu lacrimi în ochi să ieşiţi la vot, la votul ăla care până la urmă e o datorie morală, fie că uneori te reprezintă candidaţii, alteori nu. Avem de ales între două rele? Bun! Asta e! Haideţi oameni buni să-l alegem pe cel mai puţin nociv!”

2 răspunsuri

  1. E simplu !…Presedintele e–printre altele– si șeful Consiliului Superior de APĂRARE a Țării și are acces la informații secrete !!!…Chiar vreti sa dăm Romania pe asemenea mâini ???….Doamne fereste !!!!….Cum credeti că arată veorica in poza de grup cu toti presedintii / regii țărilor europene ?.Că de vorbit, ce să mai spunem ???!!!..Ea nu are nici față, nici intelect si, ca să fie ajutată / dirijată din umbră de colegii de partid, ar fi chiar un dezastru național si internațional !!!!… Știți câte evenimente oficiale au fost anulate când am fost la presedinția (si nu „preSIdentia”, cum spune veorica !) Uniunii Europene, s-au anulat din cauză că strainii au refuzat să vină în ROmania, in mod oficial ?????….Fără această frână imensă, adică psd, Romania ar putea să avanseze în evolutia socială si să se apropie de țările cât de cât normale ale lumii civilizate !..Să iesim odată din această mizerie care este hidra comunistă , cu toate capetele ei ieșite printre crăpăturile formate de Revoluția romană !!!…NU e păcat de unii copii si nepoti minunați ce pleacă învârtindu-se din această țară bogată si atât de frumoasă , transformată in hazna de unii nemernici care vor numai pt. ei ???..Uitați-vă în jurul vostru !..Dacă românii ajunși de atâția ani în țări civilizate si care văd cum arată si trăiesc ei in țări normale sunt de părere, in imensă majoritate, că așa NU se mai poate, inseamnă că și noi, care am fost doar in vizită pe acolo–dar avem termen de comparație–putem și trebuie să luptăm să ne bucurăm de niște ani frumoși în continuare !…Să nu uităm că psd are doar vreo 3,5 milioane de votanti –per total– iar ceilaltți SUNTEM peste 14-15 milioane !!!..De ce ar trebui ca sfertul acesta de populație să iși impună forța electorală in detrimentul celorlalți ?????!!!!..Eu zic că nu ne-am prostit cu toții în asemenea hal !!!!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri