Caută
Close this search box.

Medicul din Timișoara care și-a bătut copilul a fost reținut

Copiii orfani

Medicul din Timișoara care și-a bătut copilul până l-a băgat în spital a fost reținut. Bărbatul nu este la primul incident de acest gen. În urma cu doi ani a fost condamnat la închisoare cu suspendare pentru ca a bătut-o pe mama copilului, de care intre timp a divorțat. Băiatul este acum în grija mamei și va avea nevoie de consiliere psihologica.

Bărbatul de 62 de ani avea în grijă copilul de când a divorțat, iar soția s-a mutat în Austria. Mama a aflat în urmă cu câteva zile ca băiatul a fost bătut, după ce copilul a reușit să-i ceară ajutor.

Femeia a venit imediat în țară și a alertat autoritățile. Radu Blagoe, chirurg la Spitalul CFR din Timișoara a fost audiat și reținut pentru 24 de ore. Medicul a fost condamnat în 2017 la aproape doi ani de închisoare, cu suspendare, pentru că și-a agresat fosta soție.

Chirurgul și-a justificat gestul prin faptul ca minorul ar fi furat importante sume de bani din casă. Băiatul care a fost spitalizat mai multe zile pentru multiple traumatisme a fost externat și se află acum împreună cu mama sa. Pentru a depăși trauma el va primi și consiliere psihologică.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri