Caută
Close this search box.

Membru PSD dintr-o secţie de votare din Chiajna, către colegul USR-ist: „Vrei să te BAT?”

Performanta Vioricai Dancila de a intra in turul doi al prezidentialelor le-a dat aripi pesedistilor. Un membru PSD dintr-o sectie de votare din Chiajna l-a amenintat cu bataia pe un membru USR.

„PSD-istii lupta la propriu pentru voturi. Membrul USR din sectia 144, Chiajna, a fost amenintat cu bataia de catre Stoinea Alexandru Bogdan (foto), reprezentantul PSD din sectie.

Noi am cerut ca de fiecare data ca buletinele de vot sa fie numarate conform procedurii legale. Exasperat ca va trebui sa mai stea cateva ore in sectie, domnul Stoinea a spus de fata cu toti membrii comisiei in mod repetat: ‘Vrei sa te bat?’

Am indurat gerul pentru a apara statul de drept. Am fost gazati in piata pentru ca am protestat. Acum se apeleaza la violenta pentru ca vrem sa aparam voturile romanilor. Rezistenta sistemului la schimbare e mare”, a relatat Cornel Zainea, deputat USR.

Autoritatea Electorala Permanenta a reusit centralizarea rezultatelor din peste 86% din sectiile de votare, iar potrivit rezultatelor provizorii, Klaus Iohannis a obtinut 36,6% din voturile exprimate, Viorica Dancila – 24,5%, Dan Barna – 13,4%, Mircea Diaconu – 9,2%.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri