Caută
Close this search box.

Microbuz plin cu elevi, implicat într-un accident rutier

Accident grav într-o localitate din județul Arad, unde un microbuz școlar plin cu elevi a fost acroșat de un autoturism! Mai multe ambulanțe au sosit la fața locului pentru acordarea primului ajutor răniților, potrivit realitatea.net!

Un microbuz școlar, în care se aflau 12 copii, a fost implicat, vineri, într-un accident care a avut loc în comuna Ghioroc din județul Arad, la fața locului deplasându-se mai multe echipaje de medici, paramedici SMURD, polițiști și pompieri, inclusiv șeful Inspectoratului pentru Situații de Urgență Arad și psigologul unității, scrie Realitatea de Arad.

Potrivit purtătorului de cuvânt al Inspectoratului pentru Situații de Urgență Arad, maior George Pleșca, „primele informații arată că are loc un accident rutier în Ghioroc, în centru, la statia de tramvai. Sunt implicate 1 autoturism și 1 microbuz transport copii, fără încarcerați. Sunt 12 copii, care sunt speriați. Intervine SMURD TIM, SMURD B, 2 SAJ”.

„La intervenție se deplasează și psihologul unității. Intervenția este condusă de către inspectorul șef”, a mai declarat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situații de Urgență Arad, maior George Pleșca.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri