Caută
Close this search box.

Mihai Sturzu, fost membru PSD: Ponta a acceptat în Pro România „lingăii de clanţe”

Fostul europarlamentar Daciana Sârbu lasă de înţeles, într-o postare pe Facebook, că l-ar fi avertizat pe soţul său, Victor Ponta, cu privire la faptul că unii dintre cei cooptaţi în Pro România nu ar fi trebuit să îi fie alături. Daciana Sârbu scrie „Noi i-am spus”, drept comentariu la un mesaj al fostului lider TSD, Mihai Sturzu, care spune că Ponta plăteşte „un preţ” pentru faptul că „a acceptat în ProRomania toţi sclavii lui Dragnea, toţi lingăii de clanţe”

Daciana Sârbu, soţia lui Victor Ponta, a reacţionat la un mesaj postat pe Facebook de către fostul lider al Tineretului Social Democrat (TDS), Mihai Sturzu, Sârbu dând de înţeles că l-ar fi avertizat pe Victor Ponta cu privire la unii dintre cei pe care i-a cooptat n Pro România şi care acum îl trădează.

„Iar o să mă văd cu Victor şi o să-i spun «ti-am spus eu». Nu ştiu care au fost motivele, dar faptul că a acceptat în ProRomânia toţi sclavii lui Dragnea, toţi lingăii de clanţe, indiferent că era el, Dragnea sau Viorica preşedinte al PSD, are un preţ pe care îl plăteşte astăzi. Şi pe care îl va mai plăti mult timp de acum înainte. Sper să aibă acum înţelepciunea să se despartă de toate fosilele comuniste şi să reconstruiască ProRomânia aşa cum trebuia construit” a scris pe Facebook Mihai Sturzu.
„Noi i-am spus, Mihai Sturzu” a comentat Daciana Sârbu, pe pagina fostului lider al tineretului din PSD. Acesta i-a răspuns: „Aşa e,l Sper să mai poată fi salvat ceva”.
Victor Ponta, a intrat în conflict cu unii dintre parlamentarii care I s-au alăturat la formarea Pro România după ce şase dintre aceştia au decis să se participle la şedinţa de învestire a guvernului condus de Ludovic Orban şi să voteze Guvernul, în condiţiile în care Ponta a afirmat că parlamentarii Pro România nu vor vota noul guvern. Printre cei care au fost prezenţi la şedinţa de învestire şi au votat se numără Daniel Constantin şi Sorin Câmpeanu. De asemenea, el se află în conflict deschis cu fostul premier Mihai Tudose, care i-a cerut marţi demisia.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri