Caută
Close this search box.

Mirel Rădoi, criticat dur. ”De ce mai avem regula U21? POVEȘTI DE ADORMIT COPIII”

La doar două zile după instalarea pe banca tehnică a echipei naționale de fotbal, Mirel Rădoi a anunțat că pe viitor și-ar dori să aibă printre tricolori și jucători naturalizați. În vizorul noului selecționer se află Billel Omrani de la CFR Cluj și Dumitru Cardoso de la Gaz Metan Mediaș. Ideea lui Rădoi nu este pe placul oficialului dinamovist Florin Prunea, cel care consideră că regula U21 ar trebui să ne aducă jucători, și nu naturalizarea.

Florin Prunea, managerul general al celor de la Dinamo, nu vede cu ochi buni planul lui Mirel Rădoi de a recurge la naturalizarea unor jucători din Casa Pariurilor Liga 1. Aspru contestatar al actualei conduceri de la FRF, fostul mare portar nu mai vede rosul regulei U21 dacă oficialii de la națională se gândesc la ”importul” de jucători străini pentru prima reprezentativă.

”Cum să nu ne fie frică de Islanda? Păi nouă ne-a fost frică de Malta. Dacă ne egala şi Malta… Noi trebuie să vedem unde suntem, cine suntem, să vedem ce probleme avem la echipa naţională. Antrenor, antrenor, dar în momentul în care nu ai ce să alegi, aria de selecţie este una destul de mică. Am văzut acum că vrem să naturalizăm. De ce am mai băgat regula cu doi U21 dacă ne apucăm să naturalizăm? Astea sunt poveşti de adormit copiii”, a declarat Florin Prunea după meciul cu Iași.

Mirel Rădoi decis să-i naturalizeze pe Billel Omrani și Dumitru Cardoso: ”Nu avem cum să facem procedurile pentru meciul cu Islanda”

Numit în urmă cu câteva zile pe banca tricolorilor, Mirel Rădoi vrea să-i naturalizeze pe atacanții Billel Omrani de la CFR Cluj și Dumitru Cardoso de la Gaz Metan Mediaș. ”În momentul de faţă sunt doi jucători străini care i-aş putea identifica în momentul de faţă ca jucători care ar putea fi naturalizaţi, Omrani şi Cardoso. Sunt jucătorii care mie îmi plac şi o să avem o discuţie la nivel de Federaţie.

”Nu avem cum să facem procedurile pentru meciul cu Islanda. Dar pentru perioada următoare. Va fi foarte greu, pentru că trebuie să vedem exact procedurile juridice, dacă are naţionalitate, cum, de la cine, bunic, străbunic, dacă are buletin sau paşaport.”, a  spus Rădoi la Telekom Sport.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri