Caută
Close this search box.

Mirel Rădoi, la naționala de seniori!

Cosmin Contra va conduce pentru ultima dată selecționata „tricoloră”, astăzi, în duelul Spania – România. FRF a anunțat numele selecționerului interimar.

România va juca, astăzi, de la ora 21:45 (Pro TV), ultimul meci din campania de calificare la EURO 2020, la Madrid, contra Spaniei. Totodată, acest joc îi va încheia oficial mandatul de selecționer al lui Cosmin Contra.

Naționala „tricoloră” a ratat șansa de a se califica la turneul final direct din preliminariile clasice, dar mai are un as în mânecă pentru a ajunge la EURO 2020.

În martie, România va juca barajul din Liga Națiunilor, cu Scoția sau Islanda, iar victoria este obligatorie pentru „tricolori”, în vederea obținerii calificării la Campionatul European.

Pentru acest baraj, Răzvan Burleanu, președintele FRF, l-a numit în funcția de intermiar la echipa mare pe Mirel Rădoi, actualul selecționer la reprezentativei U21 a României, pe care a calificat-o la JO 2020, informează ProSport. Sursa citată a mai prezicat că șeful de la „Casa Fotbalului” vrea ca Mirel Rădoi să-i pregătească pe „tricolori” împreună cu Mihai Stoichiță.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri