Caută
Close this search box.

Momente cumplite pentru Helmuth Duckadam

Momente extrem de grele pentru Helmuth Duckadam. Legendarul portar al Stelei și erou de la Sevilla a anunțat că una din cele mai dragi ființe din viața a murit.

Helmuth Duckadam traversează una dintre cele mai cumplite perioade din viața sa. O persoană foarte importantă din familia lui s-a stins din viață, iar suferința și dorul l-au îngenuncheat pe fostul mare portar. El a transmis un mesaj sfâșietor în memoria ființei dragi lui care a părăsit această lumea.

Tatăl lui Helmuth Duckadam a murit și, la scurt timp după ce a survenit decesul, legendarul portar a așternut pe o rețea de socializare câteva rânduri extrem de emoționante. Părintele fostului sportiv a încetat din viață ieri, iar mesajul lui a fost însoțit de poza de mai jos în care apar mama și tatăl său.

“Am așteptat-o… dar nu am vrut să vină. A venit acum vestea că s-a stins VASILE PETRE, TATA, care m-a crescut și bărbatul care a făcut-o fericită pe mama. De fiecare dată când plecăm de acasă, din Semlac, ne îmbrățișam și-L rugam pe Dumnezeu să-l țină până la următoarea mea vizită.

Din păcate, de azi nu am să-l mai pot ține în brațe, dar va rămâne in mintea și sufletul meu. Te-am iubit și îți mulțumesc pentru tot ce mi-ai dăruit! Dumnezeu să îți dea odihnă veșnică!”, a scris Helmuth Duckadam pe contul său oficial de Facebook.

Fostul sportiv a primit nenumătate mesaje de condoleanțe din partea prietenilor, dar și a fanilor săi. “Dumnezeu să- l odihnească în Lumina Lui!”, “Sincere condoleanțe! Dumnezeu să îl odihnească în pace!”, “Condolențe familiei. Dumnezeu să îl ierte, să îl odihnească în pace, să-i fie țărâna ușoară” sunt trei dintre comentariile strânse de postarea acestuia.

Vă reamintim că, în 1986, Helmuth Duckadam a reușit să apere toate cele 4 lovituri de la 11 metri, aducând echipei sale marele trofeu.

“Dumnezeu să-l odihnească! Condoleanțe!”, “Dumnezeu să- l odihnească în Lumina Lui!”, “Sincere condoleanțe! Dumnezeu să îl odihnească în pace!”, “Condolențe familiei. Dumnezeu să îl ierte, să îl odihnească în pace, să-i fie țărâna ușoară”, sunt câteva din comentariile lăsate de internauți la anunțul trist făcut de Helmuth Duckadam.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri