Caută
Close this search box.

Monica Melencu pleacă din România: Orice minut aici m-a costat

Monica Melencu a declarat, sâmbătă, că se va deplasa personal în Italia să-și caute fiica, după ce Alexandru Cumpănașu i-a prezentat o filmare în care apare o fată care seamănă cu Luiza.

„Asta și fac (merge în Italia să o caute personal pe Luiza, n.r). Orice detaliu, orice minut m-a costat. Autoritățile nu au făcut nimic până s-a aflat cazul Alexandrei. Sunt 7 luni, răspunsul este: „Nu există nimic concret”. Mă oprește un zid. Exclus declarația lui Dincă (potrivit căreia a omorât-o pe Luiza, n.r.)”, a spus Monica Melencu.

Mama Luizei este convinsă că fiica sa a fost răpită de o rețea și că încă este în viață.

Alexandru Cumpănașu, unchiul Alexandrei Măceșanu, fata de 15 ani ucisă de Gheorghe Dincă, a spus vineri seară că familia Luizei Melencu ar fi recunoscut-o pe fată într-un filmuleț pe care îl deține și care a fost făcut recent în Italia.

Ulterior, mama Luizei a afirmat că tânăra din imagini seamănă cu fiica sa, dar vocea nu se aude foarte bine.

Pe de altă parte, Mihaela Porime, purtătorul de cuvânt al DIICOT, a precizat, pentru Mediafax, că pe niciun canal de cooperare internațională – autorități judiciare, cooperare polițienească – nu există indicii care ar putea susține afirmațiile lui Cumpănașu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri