Caută
Close this search box.

Nici ei NU credeau. Primar: Multor psd-işti le-a fost RUŞINE să tragă pentru Dăncilă

Primarul Cosmin Necula

Primarul municipiului Bacău, Cosmin Necula, este de părere că multor membri ai PSD „le-a fost ruşine să tragă” în campania electorală pentru Viorica Dăncilă.

„O dată cu primul tur al alegerilor prezidenţiale s-a terminat o campanie electorală care pare că nu a existat. O campanie în care Iohannis era deja câştigător, cu mulţi psd-işti cărora le-a fost ruşine să tragă pentru Dăncilă, cu Barna care s-a făcut de râs lamentabil şi cu un scor neaşteptat de bun pentru Mircea Diaconu. (…)

A fost prima campanie la prezidenţiale în care PSD s-a chinuit să-şi aducă propriul candidat în turul doi şi a obţinut cel mai mic scor din istorie.

Nu poţi să fii mulţumit cu aşa ceva niciodată! Să vrei să fii măcar pe locul 2 ca să te salvezi.

Mă întreb la ce bun să fie Dăncilă preşedinte PSD în continuare? Pe cine oare o ajuta?”, a scris Cosmin Necula luni pe pagina lui de facebook.

În opinia acestuia, în turul 2, cu o competiţie „fără miză” între Iohannis şi Dăncilă, este posibil să fie o prezenţă foarte scăzută la vot.

În ultima săptămână de campanie electorală, primarul municipiului Bacău a anunţat că îl susţine pe Mircea Diaconu la alegerile prezidenţiale.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri