O bătrână de 90 de ani din satul Muncel, Cluj, a fost omorâtă cu sânge rece de un tânăr de 19 ani, care este bănuit că a şi violat-o. Sătenii spun că suspectul obişnuia să o ajute la treburi pe femeie şi ar fi vrut s-o jefuiască.

Tânărul de 19 ani era cunoscut în sat drept muncitor, însă cu un caracter dificil. Vecinii bătrânei au intrat la bănuieli zărind de dimineaţă fereastra larg deschisă iar hornul nu fumega.

Femeie: „L-am chemat chiar pe agresor să vadă să se uite dacă n-a păţit nimic, a zis că nu i-a răspus la uşă, dar a văzut-o pe uşă că stă pe scaun. N-am avut linişte şi l-am sunat pe nepotul ei care a chemat poliţia, că el s-a gândit că ar fi fost omorâtă.”

Vecina îngrijorată nu s-a încrezut în spusele băiatului şi a sunat imediat la rudele femeii, care au alertat poliţia. Bătrâna a fost găsită într-o baltă de sânge, fără suflare.

Bunica agresorului: „Mi-e nepot, nu ştiu de ce a făcut asta, de fiecara dată îi spuneam să se liniştească şi să fie cuminte, am înţeles că a intrat la femeia acesta şi a violat-o şi a omorât-o, nu m-am aşteptat niciodată să facă aşa ceva. Nu am apucat să vorbesc nimic cu el că l-a luat poliţia.”

Pe baza probelor, poliţiştii l-au reţinut pe tânărul de 19 ani. Oamenii din sat sunt îngroziţi de cele întâmplate.

Zona a fost multe ore împânzită de anchetatori care au ridicat probe.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here