Caută
Close this search box.

O mașină care transporta saci cu buletine de vot, implicată într-un accident rutier

O mașină care transporta saci cu buletine de vot la Prefectura Iași a fost implicată, în noaptea de duminică spre luni, într-un accident de circulație. 

Accidentul a avut loc, în noaptea de duminică spre luni, pe unul dintre cele mai intens circulate bulevarde din Iași. Șoferul unei mașini nu a acordat prioritate și a lovit un autoturism condus de președinta secției de votare din localitatea Cărbunari, comuna Grajduri, și mai apoi a intrat pe trotuar.

„În jurul orei orei 22.20, am fost sesizați cu privire la faptul că pe raza municipiului Iași a avut loc un accident rutier soldat cu victime omenești. Din primele cercetări efectuate, s-a constatat faptul că un bărbat de 30 de ani, în timp ce conducea un autoturism pe raza municipiului Iași, dinspre strada Sfântul Lazăr către Podu Roș, nu ar fi acordat prioritate de trecere unui alt autoturism care era condus de o femeie, pe drumul prioritar. În urma accidentului, două persoane au fost rănite”, a declarat Ioana Bîlea, purtătorul de cuvânt al IPJ Iași, potrivit Mediafax.

Bărbatul de 30 de ani era sub influența băuturilor alcoolice, iar potrivit unor surse din anchetă avea o alcoolemie de 0.73 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri