Caută
Close this search box.

O prezentatoare de la Realitatea a ajuns consiliera vicepremierului Raluca Turcan

raluca turcan

Sorina Matei a anunțat, pe pagina sa de socializare, că Marinela Mititelu, de la Realitatea Plus, este noua consilieră a vicepremierului Raluca Turcan.

”Noua consilieră a vicepremierei Turcan. Marinela Mititelu, de la Realitatea tv. Pe model Rareș Ruj Roz. A aterizat din platou tv – Realitatea tv, turul 2 al alegerilor prezidenţiale, direct în Guvernul României pe bani publici. Pentru că…obiectivitate, imparţialitate, independenţă. Înțeleg că în Guvern amândouă căutau nu știu ce “softuri israeliene” pentru monitorizarea activității vicepremierei pe tot ce înseamnă presă și internet în România, cine ce zice, scrie, respiră despre mirobolanta vicepremieră.

Acum nu știu ce i-a zis Hellvig fam Turcan, că nici pe ăla nu-l duce mintea mult, dar softul Pegasus, israelian, este folosit la spargeri de telefoane, de MBS/ Arabia Saudită de exemplu, nici DNA nu-l are. Și ăla nu e pentru monitorizare de imagine de presă a ilustrei vicepremierei și gafele sale de Vio. E pentru monitorizare de civilians”, scrie Sorina Matei pe facebook.

Citește și: Melania Trump, huiduită de liceeni la Baltimore VIDEO

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri