Lia Olguţa Vasilescu sustine ca postarea de pe Facebook, in care anunta ca PNL va taia salariile si pensiile cu 25%, este un banc.

„Pentru aceasta postare a fost certata Viorica Dancila in conferinta de presa de azi. Domnisoara care lucreaza la un ziar unde am lucrat si eu, candva, nu face, din pacate, distinctia intre banc si fake news!

In „Romania normala” a lui Johannis nu mai avem voie sa facem glume? Ne ancheteaza securitatea la beci pentru bancuri, ca pe vremea lui Ceausescu?”, a scris Olguta Vasilescu pe Facebook.

O jurnalista de la Libertatea i-a reprosat Vioricai Dancila, in conferinta de presa de joi, ca PSD distribuie fake news pe retelele sociale.

Dancila: Nu le transmit eu. E democratie, fiecare poate sa-si expuna punctul de vedere. Asta nu inseamna ca e opinia unui partid. S-a spus in aceeasi zi ca am si eu casca, prompter, s-a vazut ca nu. Dar asta nu inseamna ca e opinia intregului partid. Este opinia lor personala, nu a partidului. Daca veneam cu un comunicat din partea partidului, atunci era opinia partidului. In rest, fiecare membru de partid poate avea parere personala.

167 Vizualizări

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

7 + 6 =