Caută
Close this search box.

Paula Rusu, fost jurnalist RTV, către Dăncilă: „Nu vă e RUŞINE? Aţi făcut să se urască român cu român!”

paula rusu

Paula Rusu, fosta prezentoare si realizatoare de emisiuni la Romania TV, are o reactie dura la adresa Vioricai Dancila dupa ce aceasta a recunoscut ca pe 10 august 2018 „nu a fost lovitura de stat”.

„Nu va e rusine? Am o stare de rau! In 10 august am plecat singura la protest (curiozitate de ziarist) catre seara fiindca toata dupa amiaza am vazut trecand prin Chitila masini cu numere din strainate, romani cu steaguri puse pe masini, familii cu copii, nu protestatari de meserie.

Nu era primul protest la care mergeam din 2012 incoace insa era pentru prima oara cand am vazut piata Victoriei inchisa la propriu de jandarmerie cu camioane care securizau garduri de bare de otel inalte de 3 metri cu cate o gaura pe care care puteau intra sau scapa nu mai mult de doi- trei oameni.

Am ajuns pana in fata guvernului cand au inceput sa dea cu gaze lacrimogene in oameni pasnici, cu gaze lacriogene fara niciun avertisment. Nu am realizat ce se intampla decat dupa 30 de secunde cand am cazut in genunchi sufocata, fara aer, cu lacrimi siroi pe fata, am incercat sa ma ridic dar plamanul meu nu m-a ajutat, am cazut la loc, iar o fata mi-a aruncat un hanorac tipand la mine sa nu mai trag aer ca sunt gaze, sa imi acopar fata. Pe asfalt in fata Guvernului Romaniei, acoperiti de gaze impreuna cu alti oameni cu mainile goale.

Nu va e rusine? Ati facut sa se urasca roman cu roman fiindca ati invocat o lovitura de stat inexistenta.

Nu va e rusine? Ati pus la cale cea mai mare actiune de manipulare impotriva romanilor de la mineriada lui Iliescu incoace.

Nu va e rusine? Ati adus huligani care sa discrediteze protesul ca apoi sa aruncati cu venin impotriva celor care nu v-au sustinut ‘proiectul de tara: Salvati-l pe Dragnea de puscarie!’.

Nu va e rusine? Spuneti azi ca ‘ati vazut pe urma’ cand toti stim ca ati vazut de atunci fiindca voi ati organizat atacurile huliganilor, ati ordinat jandarmeriei sa atace oamenii pasnici, apoi ati secretizat dosarul, v-ati prefacut plecati in concedii.

Metodele sovietice nu mor, metodele sovietice se transforma”, a scris Paula Rusu pe Facebook.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri