Caută
Close this search box.

Persoane transportate la spital, după evacuarea mall-ului din Sibiu

Cinci persoane au fost transportate la Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă din Sibiu în cursul nopţii de miercuri spre joi, după ce au fost evacuaţi toţi angajaţii şi clienţii din mall-ul din oraş, din cauza unui miros puternic, potrivit Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU).

Conform sursei citate, este vorba de patru pompieri de la un serviciu privat şi o angajată a mall-ului.

Au fost efectuate măsurători şi a fost evaluată situaţia în colaborare cu instituţiile competente. Este în curs analizarea situaţiei produse. S-au oferit îngrijiri medicale pentru 5 adulţi care acuzau ameţeli şi stări de vomă şi care, ulterior, au fost transportaţi la UPU Sibiu pentru investigaţii suplimentare„, a anunţat ISU Sibiu.

Pompierii militari şi specialişti CBRN au rămas pentru supravegherea zonei, în mod preventiv.

Mall-ul din Sibiu a fost evacuat miercuri seara, în jurul orei 22,00, de către pompieri.

În urma unui apel venit pe numărul de urgenţă 112, în jurul orei 21,55 ISU Sibiu a fost sesizat cu privire la existenţa unei situaţii de urgenţă mall-ul din Sibiu. La faţa locului au intervenit peste 25 de pompieri militari, trei autospeciale SMURD şi autospeciala de salvare victime multiple, o autospecială CBRN, o autospecială de stingere, o autospecială de descarcerare. Mall-ul a fost evacuat preventiv şi, momentan, specialişti CBRN evaluează situaţia existenta„, comunica, miercuri seara, ISU Sibiu, citat de Agerpres.

Centrul comercial a fost evacuat din cauza unor scăpări de dioxid de carbon de la centrala frigorifică a unui hipermarket, potrivit primelor informaţii furnizate de echipele de intervenţie.

Proprietarii centrului comercial din municipiul Sibiu, inaugurat în 14 noiembrie, au fost amendaţi imediat după deschidere, cu suma de 50.000 de lei, mall-ul neavând autorizaţie de securitate la incendiu, potrivit unui comunicat de presă al ISU Sibiu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri