Caută
Close this search box.

PNL anunţă şocul finalului de an. „Urmează desecretizarea Raportului 10 august!”

dosarul 10 august

Deputatul PNL Ovidiu Raetchi, vicepresedinte al Comisiei de aparare, anunta ca unul dintre protestatarii care au fost ridicati in mod abuziv la Topoloveni, in mai anul acesta, cand in localitate se tinea un miting PSD la care participa si Liviu Dragnea, a castigat procesul cu Jandarmeria, iar amenda pe care o primise a fost anulata.

„Un nou pas pentru demascarea Jandarmeriei ca politie politica in epoca Liviu Dragnea. Urmeaza desecretizarea Raportului 10 august, care va aduce noi elemente zdrobitoare in aceasta directie”, precizeaza Raetchi.

„Din informatiile mele, unul dintre protestatarii de la Topoloveni care au fost ridicati in mod abuziv de Jandarmerie pentru ca se aflau in apropierea unui eveniment electoral PSD (‘condusi la sectie pentru verificarea identitatii’, desi s-au legitimat pe loc, insa jandarmii au sustinut ca sistemul de identificare nu functioneaza) a castigat deja procesul cu Jandarmeria, procesul verbal de constatare a contraventiei fiind anulat.

In aceste conditii, toti protestatarii vor castiga in mod similar. Un nou pas pentru demascarea Jandarmeriei ca politie politica in epoca Liviu Dragnea. Urmeaza desecretizarea Raportului 10 august, care va aduce noi elemente zdrobitoare in aceasta directie.

Raman la parerea ca sefii Jandarmeriei trebuie sa prezinte public scuze pentru modul in care s-au lasat manevrati politic de Liviu Dragnea, in ultimii trei ani”, a scris Ovidiu Raetchi, sambata, pe Facebook.

Incidentele din mai de la Topoloveni, la un miting al PSD la care a participat Liviu Dragnea, s-au lasat cu amenzi.

Cativa protestatari au fost dusi la politie de jandarmi si tinuti acolo pana s-a terminat evenimentul electoral. Printre acestia s-a aflat si un jurnalist de la Rezistenta TV, care a anuntat ca a fost amendat cu 1.000 de lei.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri