Caută
Close this search box.

Ponta a FUGIT iar în Turcia, la fel ca după drama din Colectiv!

ponta

Victor Ponta, președintele partidului Pro România, se află în aceste zile la un turneu de golf din Turcia, unde face echipă cu controversatul Dinu Pescariu, potrivit paginii oficiale de Facebook a turneului. Ponta se află în mijlocul unor turbulențe politice după ce opt membri ai Pro România au votat luni guvernul Orban, în ciuda ordinului de partid.

Ponta i-a acuzat pe Mihai Tudose, Sorin Cîmpeanu și Daniel Constantin că au trădat partidul și au negociat cu PNL și a spus că vor fi excluși din partid. În replică, Tudose i-a cerut public lui Ponta să plece din Pro România, acuzându-l că a negociat netransparent atât cu PSD, cât și cu PNL.

Dinu Pescariu este denunțător în mai multe dosare legate de achiziția de licențe Microsoft de către statul român, dar a și fost pus sub acuzare de DNA într-un dosar pentru spălare de bani. Pe 10 mai, Tribunalul Bucureşti a decis încetarea procesului împotriva lui Florică şi Pescariu în dosarul Microsoft pentru o presupusă greşeală de procedură a procurorilor, dar Curtea de Apel a infirmat soluția și a dispus începerea procesului pe fond. Prin urmare, dosarul în care Dinu Pescariu și Claudiu Florică sunt acuzați de spălare de bani s-a reîntors la Tribunal.

Pagina de Facebook a Turneului Montgomerie Maxx Royal arată că echipa lui Ponta, din care mai fac parte Dinu Pescariu și Barbaros Öktem, se numără printre câștigători. De asemenea, Victor Ponta și Bogdan Jigman se numără printre performerii turneului, cu lovituri premiate.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri