Caută
Close this search box.

Primăria Capitalei, stat în stat. Batjocură și ILEGALITATE. Salarii INCREDIBILE, nepotism și nesimțire fără frontiere

firea

Laurențiu Ioan Moater, directorul general adjunct al Companiei Municipale de Consolidări, și-a angajat fiul în subordinea sa, pe funcția de asistent manager. La doar 21 de ani, tânărul Gabriel Ioan Moater primește un salariu de aproximativ 6.900 lei, adică în jur de 1.500 euro.

Asta deși figurează angajat part time.

Newsweek România a prezentat salariile și sporurile pe care le primesc o parte din angajații Companiei Municipale de Consolidări, companiei înființată ilegal la cererea primarului PSD Gabriela Firea. TIPIC.

Directorul lui Firea

Laurențiu Ioan Moater a fost angajat la Compania Municipală de Consolidări pe 11 octombrie 2017.

A deținut funcția de director general, apoi a fost transferat pe cea de director general adjunct. Pentru această funcție, primește un salariu brut de 17.211 lei, la care se adaugă o indemnizație de 30% pentru funcția de conducere, plus 25% spor de vechime. Adică peste 3.600 de euro, fără cele două sporuri.

Directorul Moater nu s-a mulțumit doar cu atât. La începutul lunii septembrie a.c. l-a angajat și pe fiul său în cadrul companiei, pe funcția de asistent manager. Angajat cu „timp parțial”, adică cu 4 sau 6 ore, tânărul Gabriel Ioan Moater este remunerat cu 6.900 lei brut.

Pe pagina sa de Facebook, Moater junior a menționat că lucrează „Boss la Apple”. În realitate, este „boss” la Consolidări.

Ceea ce înseamnă că tânărul Moater este plătit din banii publici, bani alocați de Consiliul General al Municipiului București la cererea primarului Gabriela Firea Pandele.

Întrebatcare a fost motivul pentru care și-a angajat fiul la companie, directorul Moater a răspuns sec: „Mda”.

În schimb, când a fost întrebat dacă edilul Gabriela Firea Pandele și-a dat acordul pentru angajarea fiului în companie, Moater nu a negat. Dar a spus că „nu pot să vorbesc acum. Sunt într-o ședință. Vă sunt eu mai târziu”.

„Politica de resurse urmane a municipalității este o politică de recrutare din familii și clan. Ai nevoie de oameni cu competențe reale. Baza de selecție a angajaților este diminuată pentru că se fac astfel de selecții. Acest lucru se întâmplă doar în țările subdezvoltate”, a declarat consilierul general Ciprian Ciucu, de la PNL.

Consilier la Voluntari, director la Consolidări București

Ninel Toma este consilier local în localitatea Voluntari, unde este primar Florentin Pandele, soțul edilului Gabriela Firea.

Toma figurează ca angajat la Compania Municipală de Consolidări pe funcția de director general adjunct și primește un salariu brut de 17.211 lei, la care se adaugă un spor de 15% pentru funcția de conducere, plus 25% pentru vechime în muncă.

Dan Zărescu, directorul general adjunct primește un salariu 11.150 lei. Promovat în funcție de PMP, Zărescu nu beneficiază de sporuri.

Directorul general adjunct Zoe Zică a fost angajat în Companie în februarie 2018 cu un salariu de 14.081 lei, la care se adaugă un spor de vechime de 25%.

Rodica Nicoleta Bodea este șefa Oficiului Juridic din cadrul Companiei. A fost angajată în ianuarie 2018 cu un salariu de 11.265 lei.

Ovidiu Daniel Dobra este șef serviciu șantier. A fost angajat la sfârșitul anului 2017 pe un salariu de 14.081 lei, la care se adaugă o indemnizație de conducere de 15% și un spor de vechime de 25%.

Monica Iuliana Muntean figurează ca angajată pe funcția de specialist în relații sociale. Pentru asta primește un salariu de 5.520 lei și un spor de vechime de 15%.

Mihăiță Lăzărescu este șef de șantier și este plătit cu 11.684 lei, plus un spor de vechime de 25%.

Cristian Florin Cristea este șef birou construcții în cadrul Companiei Municipale de Consolidări. Pentru munca prestată primește un salariu de 9.241 lei, plus un spor de 10% pentru vechime.

Alexandru Lucian Stamate este inginer șef în construcții. El este remunerat cu 14.838 lei, plus un spor de 10% pentru vechime în muncă.

Melania Stamate este șefă de birou din octombrie 2017. Ea primește 14.680 lei, plus un spor de 15%.

Daniela Stroe este șef birou construcții din octombrie 2017. Salariul ei este de 10.420 lei, plus un spor de 15%.

Gheorghe Ionuț Tecaru este șeful biroului Aprovizionare și este remunerat cu 14.244 lei, plus un spor de 20%.

Alexandru Florian Catrina a fost angajat la vârsta de 22 de ani pe funcția de șef Birou Tehnic. Se întâmpla în octombrie 2017. Pentru această funcție primește un salariu de 11.176 lei.

Ilie Dobre este un alt director adjunct, angajat tot din octombrie 2017. Este remunerat cu 14.081 lei, la care se adaugă un spor de conducere de 25%.

Cătălina Maria Băjean este angajată din octombrie 2017 pe funția de șef Serviciu Resurse Umane. Primește un salariu de 11.276 lei, plus un spor de 10% pentru vechime

Alina Maria Dragnea a fost angajată pe postul de consilier juridic în octombrie 2017. Primea un salariu de 8.928 lei, dar s-a suspendat din funcție în septembrie 2019 până în octombrie 2020. SURSA – NEWSWEEK ROMANIA

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri