Caută
Close this search box.

FOTO. PSD Brașov, prima filială care cere excluderea Bădălăului din partid

niculae bădălău

„România este una singură, suntem un singur popor, indiferent că suntem acasă sau peste hotare. Considerăm ca incalificabile declaraţiile făcute de Nicolae Bădălău şi nu susţinem un astfel de limbaj la adresa cetăţenilor români din străinătate. Ne disociem de aceste declaraţii şi suntem convinşi că opinia domnului Bădălău este singulară la nivelul PSD. În opinia noastră, toţi cetăţenii români din Diaspora sunt oameni oneşti, oameni care muncesc din greu pentru familiile lor”, arată PSD Braşov.

Potrivit sursei citate, aceşti oameni trebuie să fie ajutaţi şi motivaţi să se întoarcă în ţară, însă prin măsuri concrete, nu prin declaraţii defăimătoare.

„Exprimarea «fetiţele alea» ar trebui mai degrabă să ne îngrijoreze prin prisma fenomenului traficului de persoane, fenomen agravant, care trebui combătut cu fermitate de autorităţile statului român. «Fetiţele alea» sunt victime care au nevoie de ajutor, nu de declaraţii defăimătoare. Îi transmitem domnului Bădălău că în străinătate trăiesc şi muncesc tineri, antreprenori, cercetători, medici şi profesori, oameni care îşi construiesc vieţi noi în ţările adoptive. PSD nu se va putea reforma cu adevărat atât timp cât astfel de derapaje sunt acceptate”, spun reprezentanţii PSD Braşov.

Ieri, Bădălău, fost hoț de grâu, a jignit grav românii din disapora, vorbind jignitor, între multe altele, de „fetele alea de le duc ăștia”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri