Secretarul general al PSD Mihai Fifor i-a atacat violent pe jurnalistii prezenti la dezbatere lui Klaus Iohannis, sustinand ca au fost instruiti de Cotroceni si ca au participat de bunavoie la o sceneta proasta.

”Am avut pana la urma doua dezbateri: una reala, cu Viorica Dancila si o mascarada, cu Iohannis. Una in care Viorica Dancila nu a evitat pe nimeni si a raspuns la toate intrebarile si o sceneta proasta, regizata, controlata, cenzurata, ca sa iasa bine pentru Iubitul Conducator.

Una cu o presa normala care si-a facut datoria si alta cu jurnalisti ‘instruiti’ de Cotroceni in prealabil”, afirma Fifor, referindu-se la dezbaterile electorale organizate aproape simultan de cei doi candidati la Presedintie, Klaus Iohannis si Viorica Dancila.

Doi dintre jurnalistii prezenti la dezbaterea lui Iohannis au fost Cristina Sincai (Romania TV) si Radu Tudor (Antena 3), posturi celebre pentru slugarnicia manifestata in fata PSD.

In opinia sa, partea buna e ca am aflat cum ar arata Romania daca ar fi condusa de fiecare dintre cei doi candidati.

”Putem avea o Romanie condusa de un presedinte viu, autentic, cu calitatile si defectele sale reale, care nu evita pe nimeni si care isi doreste o natiune unita, o tara pentru toti romanii sau o Romanie condusa de o poza, de un robot, de un presedinte fake, care vrea o natiune dezbinata, o tara golita de cei incomozi, in care totul e controlat si cenzurat.

Putem avea o democratie cu o presa libera si eficienta sau ne putem intoarce la alte timpuri cand presa era doar o unealta a regimului de la putere”, sunt optiunile pe care le prizinta liderul PSD.

”Voi in ce tara doriti sa traiti? Intr-o Romanie libera si emocratica sau intr-o tara a fricii, intoarsa in negura zilelor de dinainte de 1989?”, intreaba el.

1 COMENTARIU

  1. Daca aveti senzatia ca romanu-i chiar atat de prost incat sa tina seama doar de scenetele voastre…si sa uite toate mizeriile ce l-ati facut de 30 de ani incoace…si-n mod special in ultima perioada …sunteti naivi…ceia ce nu prea-mi vine a crede… cred mai degraba ca sunteti disperati …si va jucati cu disperare ultima carte.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

5 + 9 =