Caută
Close this search box.

Rareș Bogdan a reacționat la adresa Olguței Vasilescu: „Facem plângere penală”. PSD: „Ne doare în cot”

rareş bogdan

Prim vicepreședintele PNL, Rareș Bogdan, a anunțat că va depune plângere penală împotriva Liei Olguța Vasilescu în urma unei afirmații despre Klaus Iohannis.

„Domnul Klaus cred că deja se şi vede şef de lagăr de concentrare şi toţi PSD-iştii băgaţi acolo la reeducare” a fost reacția Olguţei Vasilescu de la care a plecat totul.

„Propaganda mizerabilă făcută de Olguța Vasilescu o înfundă pe Viorica Dăncilă. Nu că n-aș mai putea eu de asta! Însă atacul xenofob la adresa președintelui Klaus Iohannis depășește orice limită. Dacă n-ar fi citit doar etichete de blugi, șefa de campanie a lui Dăncilă ar fi putut afla că, la realizarea Marii Uniri au contribuit nu doar românii. Sașii, evreii, toate minoritățile care au înțeles că dacă istoria le-a așezat aici, au ocazia de a ridica împreună acest tărâm, s-au achitat onorabil de o datorie nobilă.

Totodată, a te folosi de traumele evreilor pentru un folos electoral, a le reaminti mereu cea mai nenorocită filă din istoria omenirii este de o josnicie fără margini. Olguța Vasilescu își bate joc, pur și simplu, de Holocaust! 6 milioane de evrei uciși de un scelerat care nu caracterizează marea națiune germană sunt pentru ea o temă de propagandă! Dar atâta știe! O poți scoate din PRM, dar niciodată n-o să poți scoate PRM-ul din ea. Cu această retorică s-a lansat, asta consideră că o poate consacra. Ce ființă oribilă!

Numai că retorica urii poate avea consecințe nefericite. A-l prezenta pe președintele Iohannis drept un neamț care vrea să facă rău românilor ar putea indica partenerilor noștri occidentali faptul că în țara noastră există o mare intoleranță etnică. Și nu este adevărat. Josnicia asocierii originilor germane ale șefului statului cu ororile nazismului este fără margini și mă întreb: oare Olguța Vasilescu e chiar normală? Trebuie să fii nebun să faci asemenea asocieri. Se gândește cineva în PSD că Germania s-ar putea simți extrem de ofensată? Vă dați seama ce zace în mintea celor pe care PSD îi consideră izvoare de mesaj dacă ei recurg, periodic (căci nu e prima oară) la asemenea porcării?

Vă mai spun ceva: un studiu sociologic realizat anii trecuți arată că minoritatea germană este cea mai simpatizată din România. 82% dintre românii chestionați au o părere bună și foarte bună despre germanii din țara noastră. Sunt considerați serioși, harnici, serioși, disciplinați, iar conviețuirea cu sașii din Transilvania este un model pentru multe state avansate.

De ce incită PSD la ură? Totul se învârte în jurul fricii. Prima e frica PSD de a pierde groaznic. A doua este frica pe care încearcă să o inducă goarnele PSD alegătorilor, căci au citit ei în manualul de marketing politic că e un vehicul semnificativ. Vă dau o veste: nu mai este!! Oamenii au priceput că sunt manipulați și așteaptă soluții, speranță, nu sperietori! A treia frică eu cred că e agenda personală a Olguței Vasilescu: Dacă Dăncilă scoate sub 20%, i se va imputa ei, care e șefa de campanie, că a fost ineficientă, deci adio carieră politică!
Câtă mizerie… Vă anunț că vom face plângere penală! NU putem tolera așa ceva!”, a scris Rareș Bogdan pe Facebook.

Codrin Ștefănescu, secretarul adjunct al PSD, a reacționat și el după ce Rareș Bogdan a anunțat că depune plângere penală împotriva Liei Olguța Vasilescu.

„Domnu’ Rares, prim vicepresedinte la penele, a anuntat ca vor depune o plangere impotriva Olgutei. Ca e rea si-l face pe seful suprem dictator. Ca-l face fricos in fiecare zi si asta doare. Ca ea e in suflet peremista, nu securista ca el. Si ca multi altii din partidul lui. Il anunt pe aceasta cale ca ne doare fix in cot de plangerea lor. In cot, da!”, a precizat Codrin Ștefănescu pe pagina sa de Facebook.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri