Caută
Close this search box.

Rareş Bogdan, despre Dosarul 10 august: Mi-as dori ca Dăncilă să RĂSPUNDĂ în faţa procurorilor

rareş bogdan

Rareş Bogdan i-a explicat Vioricăi Dăncilă că nu a ameninţat-o cu procurorii când a vorbit despre Dosarul 10 august sau despre declaraţiile lui Florin Cîţu privind dezastrul bugetar şi a precizat, la Digi24, că „poate doamna Dăncilă nu cunoaște exact sensul cuvintelor” și „i s-a tradus greșit din limba română în limba română”.

„Dancilă a intrat în concediu exact cu două zile înainte (de protestul din 10 august n.r.). Nu a fost prezentă, și-a deletgat atribuții domnului Paul Stănescu, vicepremier, însă ea a semnat documentul prin care România a fost pusă într-o situație hilară la nivel internațional, vorbind despre lovitura de stat.

Doamna Dăncilă este semnatara acelui document care a ajuns la Strasbourg, în care un premier în funcție vorbește despre o lovitură de stat. Doamna Dăncilă încearcă să se victimeze, e ultimul sfat pe care i l-au dat consultanții, care sunt speriați că va obține un scor mai mic decât pe 10 noiembrie”, a declarat eurodeputatul PNL Rareș Bogdan.

Rareş Bogdan: Dăncilă să se pregătească pentru un DIALOG cu PROCURORII!

„Mi-aș dori ca doamna Dăncilă și toți care au fost atunci acolo să fie chemați în fața procurorilor pentru a răspunde, pentru că dosarul 10 august are reverberații mult mai mari decât ne putem închipui noi.

Poate doamna Dăncilă nu cunoaște exact sensul cuvintelor spuse de mine, poate i s-a tradus greșit din limba română în limba română și nu a înțeles exact ce am spus. Faptele pe care le-a dezvăluit domnul Cîțu sunt de procuratură”, a adăugat Rareș Bogdan.

Anterior afirmațiilor liderului PSD, Rareș Bogdan a scris pe Facebook că ceea ce a dezvăluit ministrul Finanțelor, Florin Cîțu, despre cifrele legate de buget ar trebui anchetat de DNA.

Reacția vine după ce Viorica Dăncilă i-a solicitat lui Klaus Iohannis să vină cu explicații legate de afirmațiile lui Rareș Bogdan, în care îi transmite că „Dăncilă să se pregătească de o dezbatere cu procurorii”.

„Ce să înțeleg? Pentru că am îndrăznit să îl chem pe președintele Iohannis la o dezbatere în fața românilor, sunt amenințată cu procurorii și cu dosare?”, a declarat Viorica Dăncilă, într-o conferință de presă susținută joi, la sediul PSD.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri