Caută
Close this search box.

Râuri de Fake News, aruncate de PSD pe Internet: Iohannis TAIE salariile din Diaspora

O fotografie postată pe Facebook în această dimineață, reclamată ca Fake News de PNL, prezintă un mesaj de pe pagina ministrului Finanțelor, Florin Cîțu, în care acesta ar anunța că guvernul vrea să impoziteze salariile românilor din Diaspora și transferurile de bani din afara țării.

Iohannis le răspunde jurnaliştilor, purtând cască în urechi. Cum a lansat PSD mizerabilul FAKE NEWS

„Țara este într-o situație dificilă. Ne chinuim să găsim soluții pe plan intern, dar avem dificultăți grave. Am alcătuit o comisie pentru impozita atât salariile celor aflați în Diaspora cât și serviciile de transfer gen Wester Union și MoneyGram. E timpul să strângem cureaua…”, se vede scris în postarea care a fost publicată pe o pagină de Facebook clonată, potrivit Digi24.

PNL a răspuns, clasificând postarea drept „un FAKE NEWS construit ȋn sediul PSD din Șoseaua Kiseleff nr. 10, care este distribuit masiv ȋn mediul online”.

Un alt Fake News a fost distribuit pe liderii PSD miercuri seară, chiar în timpul conferinţei de presă a președintelui Klaus Iohannis, acesta fiind acuzat într-o postare pe Facebook că poartă o cască în ureche.

Gabriela Firea şi-a ŞTERS de pe Facebook postarea despre casca din urechea lui Iohannis

Primul care a postat pe Facebook imaginea a fost senatorul PSD Florian Bodog. Ulterior, mesajul a fost distribuit și de primarul Gabriela Firea.

Fake news-ul a fost rapid demontat, chiar de către președintele Iohannis, în timpul conferinței. Totodată, imaginile publicate din timpul discursului au arătat că era vorba despre o știre falsă. Ulterior, postarea a dispărut de pe pagina Gabrielei Firea.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri