Caută
Close this search box.

Româncă însărcinată, înjunghiată în burtă şi cu gâtul tăiat!

Femeia gravidă a fost înjunghiată în burtă și apoi aruncată într-un șanț de pe marginea unui drum.

Femeia în vârstă de 30 de ani avea în ultimul timp o relaţie cu un afacerist italian în vârstă de 51 de ani. Cei doi s-au cunoscut în urmă cu un an, iar în urma relației, Ana Maria a rămas gravidă.

Românca ştia că bărbatul este căsătorit, iar la ultima întâlnire, care a avut loc într-o dubă, unde cei doi au făcut sex, aceasta i-a spus că este gravidă şi că o să-i spună soţiei amantului.

În plus, Ana Maria i-a cerut italianului 3000 de euro ca să meargă la doctor. Astfel, italianul a pus mâna pe un cuţit şi a înjunghiat-o pe femeie în burtă.

Românca a reuşit să fugă din maşină, însă italianul a prins-o şi a băgat-o înapoi spunându-i că o duce la spital. Camere de supraveghere din zonă au înregistrat incidentul sângeros. Pe una care avea şi microfon se aude cum îi spune amantului: „Ma che fai aspettiamo un bambino, io ti amo” („Ce faci? Vom avea un copil! Te iubesc!”).

Pe drumul spre spital cei doi au început să se certe din nou. Atunci, Antonino Borgia a lovit pe Ana Maria Lăcrămioara Di Piazza cu o bâtă în cap, apoi i-a tăiat gâtul cu cuțitul cu care inițial a înjunghiat-o în burtă.

Pe drumul dintre localitățile Balestrate și Partinico, Antonino Borgia a oprit mașina și a aruncat cadavrul româncei pe marginea șoselei.

Antonino Borgia a fost arestat pentru moartea femeii și riscă ani grei de închisoare.

Ana Maria Lăcrămioara Di Piazz a fost adoptată, pe când era un bebeluș, de o familie de italieni care locuiește în provincia Palermo, scrie observator.tv.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri