O adolescentă însărcinată s-a sinucis după ce a fost ținută captivă zile la rând și violată de șase bărbați. A postat o ultimă fotografie şi un un ultim mesaj înainte de  a se arunca în gol de la ultimul etaj.

Adolescentă de 13 ani, care era însărcinată, s-a aruncat de la etaj după ce a fost violată de șase bărbați, într-un calvar care a durat o noapte întreagă. Înainte de a se sinucide, fata i-a trimis o poză unei prietene în care apare cu picioarele atârnând în afara unei ferestre, alături de mesajul: ”Sunt pe cale să mă duc, te iubesc”. Potrivit presei locale, fata a postat și pe Facebook un mesaj prevestitor: „Dacă n-aș fi fost însărcinată, aș fi plecat demult”.

Adolescenta s-a aruncat de pe acoperișul unui bloc de locuințe din Bangkok, chiar înainte de miezul nopții de vineri. Înainte de a se sinucide, se pare că tânăra a postat o serie de mesaje pe Facebook. Printre acestea, era o poză cu picioarele ei legănându-se pe marginea clădirii.

Mama ei a raportat abuzul sexual la poliție, unde a declarat că o gașcă de șase bărbați i-a ținut fiica captivă într-un apartament și a violat-o în noaptea de 11 noiembrie.

Conform Daily Mail, presa locală din capitala Thailandei a detaliat cazul fetei de 13 ani.

Polițiștii au identificat deja doi suspecți, unul dintre ei fiind deja în arest. Un purtător de cuvâng al poliției a declarat că ambii suspecți se confruntă cu acuzații de abuz sexual asupra adolescentei.

Surse din anchetă au spus că adolescenta s-a certat cu mama ei înainte de a se sinucide, femeia fugind după ea să o oprească, însă fără vreun rezultat.

69 Vizualizări

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

6 + 8 =