Caută
Close this search box.

Șeful Poliției Vaslui a împrumutat 25.000 de euro de la un interlop

Șeful Poliției Vaslui este suspectat de legături puternice cu interlopii locali, de la care a luat un împrumut de 25.000 de euro. Acesta apare într-una din declarațiile sale de avere iar sindicaliștii din poliție l-au reclamat deja la ministrul de interne, IGPR și CSM. Au mai făcut asta și înainte de instalarea noului guvern, fără să aibă succes și speră ca acum să-l dea jos din funcție.

Liderii de sindicat din Politia Română contestă modul în care comisarul Cătălin Bejenariu a ajuns pe funcție și au sesizat CSM și IGPR pentru verificări amănunțite. Aceste sesizări au fost făcute și fostului ministru de Interne, dar nu a fost luată nicio măsură, scrie Libertatea.ro.

Președintele Sindicatului Național al polițiștilor și Personalului Contractual, Dumitru Coarnă, a adus din nou în discuție legăturile comisarului Bejenariu cu lumea interlopă, mai exact relațiile pe care polițistul le-ar avea cu interlopul bârlădean Marius Ion Cordas, zis Bebe, de la care a împrumutat suma de 25.000 de euro.v

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri