Caută
Close this search box.

Sfâșietor, ce se întâmplă cu văduva lui Mihai Constantinescu, la o săptămână după moartea artistului

După ce a trecut prin momente cât se poate de cumplite la înmormântarea soțului pe care l-a adorat, acum, Simona Cosntantinescu, văduva artistului, pare să nu mai vrea să iasă din casă.

”Nu își revine, stă și plânge fără încetare”, ne-a spus un apropiat de-al Simonei, văduva lui Mihai Constantinescu. Mai mult decât atât, ne-a dezvăluit sursa citată, Simona Constantinescu răsfoiește fără încetare albumele lor de fotografii, zâmbește când vede anumite poze, se uită la filmările mai vechi ale lui Mihai Constantinescu și, fără încetare, în garsonieră se aud melodiile acestuia.

”Are noroc că este vizitată, zi de zi cred, de nașa ei și a lui Mihai Constantinescu, ea o mai consolează, încearcă să îi ridice moralul. Are grijă să o oblige să mănânce, trebuie convinsă pentru fiecare înghițitură. L-a iubit atât de mult încât în ultimele luni, cât a fost în comă și avea momente în care își revenea, se agăța de orice speranță, nici nu îndrăznera să se gândească la deznodământul acela”, ne-a mai spus sursa citată.

Mihai Constantinescu a avut sicriul închis, la înmormântare

”Mihai a fost îmbrăcat în costum. Negru. Dar normal că am decis să fie închis sicriul… Vă dați seama, după aproape șase luni de comă, cu puține momente în care a fost conștient, momente care ne-au dat speranțe, Mihai mai era doar o umbră a ceea ce a fost”, ne-a spus nașa lui Mihai Constantinescu și a Simonei, Marilena Adam.

În vârstă de 73 de ani, Mihai Constantinescu a făcut un stop cardiac în seara de 13 mai, iar cea care l-a găsit inconștient în propria casă este partenera lui de viață. De altfel, Simona Secrier a fost cea care a sunat la 112 și a chemat de urgență o ambulanță pentru el. În cursul nopții de 13 spre 14 mai, cântărețul a mai suferit două stopuri cardiace și a fost salvat de medici.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri