Caută
Close this search box.

ȘOCANT Trei copii, mușcați de un câine lup, chiar în sala de clasă

Incident grav într-o școală din Reșița, unde un câine lup a atacat trei elevi, după ce a reușit să intre într-o sală de clasă. Jandarmii și doi hingheri au intervenit pentru a prinde animalul.

Incidentul s-a petrecut în această dimineață, la o școală gimnazială din Reșița. Câinele, care aparținea unui barbăt care locuiește lângă școală, a reușit să intre în sala de clasă și, în agitația creată, a atacat trei elevi.

Cei trei elevi au ajuns la spitalul de urgență, unde unuia i s-a făcut vaccin antirabic. Doi copii au declarat că s-au speriat.

Conform sursei citate, timp de 20 de minute profesorii au încercat să prindă câinele, dar fără succes. Într-un final au fost chemați jandarmii și hingherii. Jandarmii au identificat stăpânul, ai cărui copii sunt elevi la aceeași școală. Din spusele doctorului veterinar, câinele a escaladat gardul casei și s-a dus după copii în școală.

Jandarmii au dus câinele la padoc și va sta acolo până ce proprietarul certifică cu documente că este sănătos. În urma incidentului, jandarmii l-au reclamat la poliție pe proprietarul animalului.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri