Caută
Close this search box.

Adina Vălean a fost acceptată pentru funcția de comisar european

Update Europarlamentarul Adina Vălean a fost acceptată de către președintele Comisiei Europene, Ursula von der Leyen, pentru funcția de comisar european pentru Transporturi, au anunțat reprezentanții CE. Aceștia precizează că cei doi candidați propuși de Guvernul Orban – Adina Vălean și Siegfried Mureșan – au avut astăzi interviuri cu președintele ales al CE.

Adina Vălean, europarlamentar PNL, a fost acceptată, miercuri după-amiază, de președintele Comisiei Europene, Ursula von der Leyen, pentru funcția de comisar european din partea României, au declarat surse politice, conform realitatea.net.

Se pare că Adina Vălean este cea care va primi portofoliul Transporturilor, alocat României, nu Siegfried Mureșan, a doua propunere a celor de la PNL.

Ursula von der Leyen a avut o întâlnire cu Adina Vălean imediat după ce a primit propunerea oficială din partea României.

Adina Vălean (51 de ani) este europarlamentar din anul 2007, odată cu aderarea României la Uniunea Europeană. Adina Vălean a fost deputat în Parlamentul României în legislatura 2004-2008 ales pe listele PNL, dar la data de 30 noiembrie 2007 a demisionat pentru a ocupa locul de deputat în Parlamentul European.

Ea este soția lui Crin Antonescu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri