Bravo, Cosmin Contra!

Bravo, Răzvan Burleanu!

Sunteți geniali. Amândoi, adică, buni de ARUNCAT LA GUNOI. Așa cum ați venit.

După toate ratările de calificări din luminoasa epocă Burleanu, după înfrângerea în fața Albaniei la CE 2016, IATĂ UN NOU EPISOD DE UMILIRE A ROMÂNIEI.

Noi aveam nevoie de o victorie cu 1-0, 3-1, 4-2, 5-3 etc etc … iar în loc de asta suntem conduși de Suedia, la pauză, cu un 2-0 sec. Marcus Berg min.18 și Robin Quaison min.34. Atât. Altceva nici nu mai contează în prima repriză. E aproape imposibil de crezut că vom răsturna scorul la 4-2…

Echipa de start a lui Guriță Contra se dovedește un fiasco. Exact cum a spus înainte de meci Marius Șumudică.

”E un prim 11 foarte riscant. El știe mai bine, dar nu există balans în alcătuirea echipei. Lumea gustă din punct de vedere ofensiv, dar să nu uităm că Nedelcearu și Rus au doar un meci împreună la echipa națională.

Nu au experiență. Bancu nu este fundaș stânga, e mijlocaș de bandă. Mogoș, nu îl cunosc, dar în multe partide a jucat și mai sus în bandă, nu știu cât e de defensiv. Are 10 meciuri jucate în 2019 ca mijlocaș dreapta, în Serie B.

Ne apărăm în cei doi fundași dreapta și Băluță. Avem mari probleme din punct de vedere defensiv. Noi nu numai că schimbăm jucătorii, noi schimbăm și sistemul. Să dea Dumnezeu să atacăm. Nu înțeleg de ce nu joacă Coman, Mitriță. Ei pot juca perpendicular pe poartă. Cred că nu trebuia să lipsească Florinel Coman”, a spus Șumudică, la Digi Sport, în cadrul emisiunii Fotbal Club.

România – Suedia | Echipa de start a lui Cosmin Contra

ECHIPA DE START A ROMÂNIEI: Tătărușanu – Mogoș, Nedelcearu, Adrian Rus, Bancu – Nicușor Stanciu, Tudor Băluță – Deac, Keșeru, Mitriță – Pușcaș.

Foto captură PRO TV

 

188 Vizualizări

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here