Caută
Close this search box.

Tragedia de la Timișoara ia proporții: Încă 17 persoane au fost internate, printre care și tatăl bebelușului mort

Opt adulți internați la Spitalul Județean si 9 copii la Spitalul Louis Țurcanu, luni, după ce în blocul în care locuiau, pe strada Mioriţei din Complexul Studenţesc, s-a făcut deratizare şi dezinsecţie. Printre cei internaţi se află bărbatul care şi-a pierdut soţia şi copilul de trei ani potrivit ISU Timisoara

Potrivit reprezentanţilor Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Timiş, patru adulţi sunt internaţi luni la Spitalul Judeţean Timişoara şi şase copii la Spitalul de Copii ”Louis Ţurcanu” din Timişoara, notează news.ro.

Printre cei internaţi se află şi un bărbat care şi-a pierdut soţia de 29 de ani şi fiul de trei ani. Acesta se află sub supravegherea medicilor de la Secţia ATI, compartimentul Toxicologie.

Aproximativ 40 de persoane au fost evacuate din bloc, acestea fiind verificate de medici şi nu prezintă vreun simptom. Oamenii sunt cazaţi la internatul Liceului Silvic din Timişoara.

Primul care a ajuns la spital a fost un bebeluş de nouă zile, care sâmbătă a fost dus la Spitalul de Copii ”Louis Ţurcanu” şi despre care medicii credeau iniţial că s-a înecat cu lapte. El a murit ulterior, la spital.

Ambulanţa a fost chemată, duminică, la un alt apartament din acelaşi bloc, unde medicii au preluat un copil de trei ani care avea dureri de burtă şi de cap, dar şi vărsături. Iniţial, părinţii au refuzat internarea copilului, însă, în cele din urmă ei au decis să îl interneze, totuşi. Copilul a murit duminică, iar luni dimineaţă a murit şi mama acestuia.

Doctorii au intervenit apoi pentru alţi doi copii şi patru adulţi din acelaşi imobil, care aveau aceleaşi simptome şi care au fost şi ei internaţi.

Ulterior, medicii de la Ambulanţă au anunţat DSP despre faptul că au avut mai multe intervenţii la aceeaşi adresă.

Luni, poliţiştii au întocmit dosar penal pentru ucidere din culpă în acest caz şi continuă cercetările sub supravegherea unui procuror.

Citește și: Dîncu susţine că Dan Barna a fost peste USR la prezidenţiale

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri