Caută
Close this search box.

Trei spitale și două cartiere, afectate de criza căldurii şi apei calde din Bucureşti

radet

Furnizarea agentului termic în zona Fundeni se sistează ca urmare a unei avarii produse pe o magistrală de termoficare, veche de 43 de ani, potrivit șefului Termoenergetica, care trebuia înlocuită cu 23 de ani în urmă.

Radet anunță că azi, în jurul orei 17:00, a avut loc încă o avarie la magistrala de termoficare Grozăvești – Grivița, cu o vechime de 40 de ani, termenul estimat de remediere fiind de 12 – 14 ore.

„Radet anunță că, astăzi, în jurul orei 17:00, a avut loc o avarie la Magistrala de termoficare Grozăvești – Grivița, cu o vechime de 40 de ani. Vom reveni cu date suplimentare după efectuarea manevrelor de închidere a apei și izolare a zonei afectate”, anunță Radet.

Echipele Radet sunt la fața locului pentru operațiunea de evacuare a apei din galerie, urmând ventilarea, înlocuirea tronsonul afectat și ulterior repunerea în funcțiune.

Criza apei calde şi a căldurii din Bucureşti afectează trei spitale, printre care şi cea mai mare unitate medicală din Capitală – Fundeni, unde sunt internaţi 990 de pacienţi. În plus, vor fi afectate zone însemnate din Sectorul 6 și cartierul Aviației. Spre seară, Radet a mai anunțat o avarie, de această dată la magistrala Grozăvești – Grivița.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri