Caută
Close this search box.

Tudorel Toader anunță că dă în JUDECATĂ Universitatea Tehnică ”Gheorghe Asachi”

tudorel toader

Rectorul Universităţii Alexandru Ioan Cuza din Iaşi, Tudorel Toader, a anunţat pe pagina sa de socializare că instituţia pe care o conduce revendică de la Universitatea Tehnică Gheorghe Asachi din Iaşi (TUIAŞI) suprafeţele „ocupate abuziv din Palatul Universitar Iaşi”.

„Astăzi, ziua de graţie, 11 noiembrie 2019: în baza Hotărârii unanime a Biroului Executiv al Consiliului de Administraţie, al Universităţii ‘Alexandru Ioan Cuza’ din Iaşi pornind de la faptul că, în precedent, Senatul UAIC a îngăduit rămânerea în ospeţie a Politehnicii, în spaţiile UAIC, până la finalizarea construcţiei sediilor proprii din zona Bucşinescu; pornind de la faptul că şi după finalizarea construcţiei sediilor proprii, Politehnica a continuat să ocupe în mod abuziv spaţiile UAIC; pornind şi de la împrejurarea că toate documentele atestă dreptul neîntrerupt de proprietate al UAIC, am depus, la tribunalul judeţean Iaşi, acţiunea în revendicare privind suprafaţa de 5891,34 mp arie construită, din Palatul Universitar Iaşi, şi teren în suprafaţă de 9636 metri pătraţi. Toate probele vor fi administrate în faţa instanţelor de judecată competente”, a scris rectorul Universităţii Alexandru Ioan Cuza, pe pagina sa de socializare.

Rectorul Universităţii Tehnice Gheorghe Asachi, Dan Caşcaval, a refuzat să facă declaraţii pe acest subiect. „Nu avem nimic de comentat, lăsăm instanţa să îşi facă treaba”, a spus rectorul Dan Caşcaval.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri