Caută
Close this search box.

Uber rămâne fără licenţă la Londra. SURSE

Uber nu va mai primi o nouă licenţă de operare din partea autorităţilor londoneze, în condiţiile încare autorizaţia primită în urmă cu două luni expiră astăzi, scrie Reuters, pe surse.

Autorităţile de reglementare londoneze TfL (Transport for London) au acordat în septembrie o licenţă valabilă pentru două luni, care expiră astăzi, şi care nu va mai fi prelungită, potrivit unor surse citate de Reuters.

TfL a mai refuzat anul trecut să acorde lincenţă de transport serviciului de ridesharing american Uber pe o periodă de cinci ani, aşa cum solicita compania, după ce un judecător de la Westminster Magistrates Cour a decis că Uber poate să îşi desfăşoare activitatea în Londra în baza unei licenţe de doar 15 luni, în condiţii stricte. Aceasta a fost reînoită în septembrie, după îndelungate discuţii, dar se parea că nu va mai fi prelungită.

Discuţiile din jurul problemei legalizării Uber la londra durează de câţiva ani şi au apărut în condiţiile în care compania de ridesharing este acuzată de autorităţile londoneze de faptul că nu oferă servicii sigure şi de încălcarea bunelor practici de guvernanţă corporativă. Uber a dat asigurări, în mai multe rânduri, că lucrează la remedierea acestor probleme.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri