Caută
Close this search box.

ULUITOR. Arestare spectaculoasă în București, chiar pe gazon, după derby-ul de fotbal

Marius Baciu, antrenorul lui Turris Turnu Măgurele, echipa fiului lui Liviu Dragnea, a fost reținut de trupele speciale DIAS direct de la meciul câștigat astăzi de teleormăneni, 3-2 cu FC Snagov, în Colentina, pe terenul Juventus. Oaspeții erau conduși la pauză, 0-2, anunță gsp.ro.

Imediat după finalul partidei, Baciu a fost băgat într-o încăpere a stadionului de forțe de ordine cu mandat și cu veste antiglonț.

Tehnicianul a avut un comportament extrem de reținut în timpul partidei, indicațiile fiind date mai mult de secundul său.

Polițiștii și procurorii Parchetului București îl suspectează pe tehnician de implicare în mafia pariurilor, scrie stiripesurse.ro.

Surse GSP.ro din lumea fotbalului susțin că Marius Baciu era urmărit de mai multă vreme de organe de poliție, într-un dosar instrumentat de Parchetul de pe lângă Tribunalul București, și că FRF, prin Departamentul de Integritate, avea informații că Marius Baciu joacă frecvent și pe sume mari la pariuri. Federalii au sesizat apoi autoritățile. Există și varianta că Baciu ar face parte dintr-o rețea mai amplă de trucare de meciuri pentru pariuri.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri