Caută
Close this search box.

Umilinţă pentru România! Am început dezastruos Mondialul

RUȘINE ISTORICĂ. Așa-zisele vedete de calibru din naționala feminină de handbal a României au fost călcate în picioare la Campionatul Mondial de o Spanie care nu a jucat excelent. Plătită cu sute de mii de euro Gabriela Firea, din banii bucureștenilor, Cristina Neagu a fost un fel de 0 în echipa României – fără supărare – ca și alte colege. Nu mai e nimic de comentat …

Meciul România – Spania de sâmbătă, 30 noiembrie, s-a terminat cu un adevărat dezastru pentru naţionala noastră:  ibericele ne-au învins la o diferenţă incredibilă, 15 goluri diferenţă!

Final de meci. 31-16 pentru Spania.

Spania ne conducea, spre exemplu, cu un scor neverosimil: 29-14 când mai erau doar cinci minute înainte de final. Aceeași Spanie ne conduce la 10 goluri diferenţă, 21-11, în minutul 40. 

Început CUMPLIT, așadar, al naționalei pregătite de suedezul Tomas Ryde pentru a doua oară, după ce în 2015 tricoloarele au obținut bronzul la CM. Însă acum lucrurile stau complet diferit. Obiectivul nu este participarea la lupta pentru medalii, ci obținerea calificării pentru turneul preolimpic.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri