Caută
Close this search box.

Un bărbat din Malaezia care a ucis o pisică a fost condamnat la 34 de luni de închisoare

Un malaezian care a ucis o pisică gestantă băgând-o într-un uscător a fost condamnat la 34 de luni de închisoare, potrivit agenţiei oficiale de ştiri Bernama, citată de AFP miercuri. 

Faptele, care au avut loc într-o spălătorie din capitala malaeziană Kuala Lumpur, într-o seară din septembrie 2018 şi au fost surprinse de o cameră de supraveghere, au declanşat furia publicului. ‘Sper că această sentinţă va servi drept lecţie pentru acuzat şi pentru public de a nu mai da dovadă de cruzime faţă de animale’, a declarat judecătorul Rasyihah Ghazali.

Bărbatul în vârstă de 42 de ani, identificat ca K. Ganesh, a primit o pedeapsă cu închisoarea marţi, după ce s-a recunoscut vinovat de încălcarea legislaţiei privind bunăstarea animalelor. De asemenea, el a fost amendat cu 40.000 de ringgits (9.700 dolari americani), dar rămâne în libertate în aşteptarea unui apel.

Imaginile surprinse de camera spălătoriei au devenit virale pe reţelele de socializare din Malaezia. În ele doi bărbaţi pot fi văzuţi pornind uscătorul după ce au introdus în el jetoane şi plecând. Carcasa animalului a fost găsită ulterior de o clientă care a informat poliţia, informează Agerpres.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri