Caută
Close this search box.

Victor Piţurcă trage concluzia după plecarea lui Contra: “Vedeţi că la Naţională nu putem juca cu atacanţi mulţi?”

Duminică, de la ora 19:30, Universitatea Craiova revine pe ”Ion Oblemenco” într-un meci contra celor de la Hermannnstadt, pentru a inaugura noul gazon instalat în această toamnă. Înainte de duelul contra fostului său secund Eugen Neagoe, tehnicianul oltenilor, Victor Pițurcă, a susținut o conferință de presă în care a vorbit despre acest duel, dar și despre cel mai arzător subiect al momentului: echipa națională.

Victor Piţurcă trage concluzia după plecarea lui Contra: “Vedeţi că la Naţională nu putem juca cu atacanţi mulţi?”

În conferința de presă premergătoare duelului cu Hermannstadt, din etapa a 17-a a campionatului, Victor Pițurcă a abordat și subiectul legat de echipa națională. Fostul seleționer îl apără pe Cosmin Contra și spune că acesta a avut rezultate bune, dată fiind lipsa sa de experiență. Antrenorul oltenilor a mai spus că la națională nu poți să joci ofensiv contra echipelor puternice.

”Ceea ce m-a deranjat a fost atitudinea multor antrenori. Ei să-și vadă de echipa lor, să ia deciziile cele mai bune la echipa lor și să-l lase pe Contra in pace. Într-adevăr, e vina selectionerului când pierde, dar naționala e în reconstrucție, cu mulți tineri. Voi i-ați vrut pe cei tineri. Cosmin Contra a jucat cu tineri, cu atacanți multi. Sper că v-ați convins ca la națională nu poți juca ofensiv cu echipe puternice”, a spus Pițurcă la conferință.

Pițurcă, despre meciul cu Hermannstadt

În ceea ce privește duelul contra bunului său priten Eugen Neagoe, acum antrenor la Hermannstadt, Pițurcă a spus că echipa sa va avea un meci greu, din cauza faptului că ardelenii se apără extrem de aglomerat. ”Hermannstadt vine și se apără cu toată echipa. Va încerca pe contraatac. E o echipă bătăioasă. A obținut puncte cu Mediaș și Viitorul.

Așa au jucat în ultimele două etape cu Neagoe la conducere. Poate ne face o surpriză și ne face pressing în jumătatea noastră. Contează mult absența antrenorului de pe bancă. Și Neagoe îi tine în priză. Strigă, le dă indicatii tactice”

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri