Caută
Close this search box.

VIDEO. Accident grav la circ, în România. S-a prăbușit în gol

Spectatorii de la un circ din Hunedoara, au asistat la o scenă de groază în timpul spectacolului, o tânără acrobată a s-a prăbușit în fața lor după ce coarda cu care era susținută s-a rupt și a căzut în gol de la o înălțime de patru metri.

Scene înfiorătoare în timpul unui spectacol de circ din Hunedoara

În timpul numărului susținut de ”Miss Virginia” sâmbătă după-amiaza la circul din Hunedoara, atât părinții cât și copiii au văzut cu proprii lor ochi cum acrobata a căzut în gol de la patru metri. Incidentul s-ar fi produs din cauza coardei cu care era susținută aceasta și care s-a rupt.

Incidentul s-a petrecut chiar la începutul numărului artistic și a creat panică în rândul spectatorilor și al angajaților circului, care au chemat imediat ajutoare. Tânăra acrobată a fost transportată de un echipaj SMURD la un spital din Hunedoara, unde a fost supusă mai multor operații din cauza multiplelor fracturi suferite. Acum, tânăra se află internată în spital, unde va mai rămâne o perioadă, pentru ca medicii să o poată supraveghea atent. Foto/video playtech.ro, stirileprotv.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri