Caută
Close this search box.

Viorica Dăncilă le mulțumește votanților: ”Și bărbaţii plâng câteodată, dar eu nu am plâns”

dăncilă

Candidatul PSD, Viorica Dăncilă, a declarat, duminică seară, că votul dat de români o onorează, dar o şi responsabilizează. ”Și bărbaţii plâng câteodată, dar eu nu am plâns”, a mai spus candidatul PSD-ului pentru funcția de președinte al României.

”Vreau să mulţumesc tuturor celor care au fost la vot. Acest vot ne onorează, dar ne şi responsabilizează. Le mulţumesc primarilor care au fost foarte implicaţi. Conform exit-poll-ului suntem în turul doi”, a spus Viorica Dăncilă, citată de News.ro.

Aceasta i-a chemat alături de ea în turul al doilea pe toţi cei care au ales în primul tur al alegerilor prezidenţiale un alt candidat.

”Mulţumesc tuturor celor care au votat cu inima. Am arătat că suntem alături de români şi sperăm ca în următoarele două săptămâni cât mai mulţi români să ni se alăture, chiar cei care acum au avut altă alternativă Cei care au dat votul altor candidaţi sper să vină akături de noi şi să câştigăm alegerile prezidenţiale”, a declarat Dăncilă.

”Nu am plâns absolut deloc, poate și bărbaţii plâng câteodată, dar eu nu am plâns. Nu a fost niciun moment în care să plângem”, a mai sus Dpncilă, răspunzând unei întrebări.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri