Caută
Close this search box.

Viorica Dăncilă mai dă o gafă, de plecare. „Iohannis să-şi ceară scuze că mi-a spus Vasilica”

viorica dăncilă

Viorica Dăncilă i-a cerut presedintelui Klaus Iohannis sa isi ceara scuze pentru ca i-a spus si „Vasilica” in discursurile sale publice. Numele complet al sefei PSD este Viorica Vasilica Dăncilă.

”Va mai spun ceva care m-a deranjat foarte mult. Am vazut cu cata ironie domnul Iohannis mi-a spus Vasilica. Mie nu mi-e rusine ca port un nume romanesc, il port cu mandrie. Astazi nu-i place numele Vasilica, maine nu-i place numele Ion sau Ionica. Ar trebui sa-si ceara scuze”, a declarat Dăncilă.

Prezidentiabilul PSD Viorica Dăncilă i-a transmis la Buzau, contracandidatului sau, Klaus Iohannis, ca, ”decat inalt ca bradul si… lenes, mai bine buturuga mica care va rasturna carul mare”, provocand hohotele de ras ale salii.

”Chiar daca candidatul Iohannis se uita la mine cu dispret, ma mai si jigneste cateodata, se mai sprijina asa, cu aroganta, vreau sa-i spun asa: Decat inalt ca bradul si… lenes, mai bine buturuga mica care va rasturna carul mare. Doamne ajuta! Vctorie”, a spus ea in finalul discursului rostit la intalnirea electorala care a avut loc la Consiliul Judetean Buzau.

Dancila a preluat pe jumatate o expresie populara, lasandu-si publicul sa o intuiasca, ceea ce a provocat hohote de ras in sala, ea limitandu-se la a inlocui apoi partea ofensatoare cu cuvantul ”lenes”, ea insasi zambind.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri