Caută
Close this search box.

Vrancea: Tânăr de 18 ani, reţinut după ce a lovit un poliţist

Un tânăr de 18 ani din oraşul Panciu, judeţul Vrancea, a provocat un scandal, fiind chemată Poliţia. Tânărul a agresat o adolescentă chiar de faţă cu oamenii legii, dar şi pe un poliţist, în timp ce era urcat în autospeciala de poliţie. El a fost reţinut.

Potrivit Poliţiei Judeţene Vrancea, incidentul s-a produs în oraşul Panciu, în mijlocul zilei.

Poliţiştii au fost alertaţi, după ce, în faţa unei locuinţe din oraş, s-a iscat un conflict între un tânăr de 18 ani şi o adolescentă.

O patrulă de poliţişti a ajuns în câteva minute la locul indicat şi a văzut cum tânărul o loveşte pe adolescentă peste faţă. În acel moment, oamenii legii i-au cerut scandalagiului să se legitimeze şi să-i însoţească la sediul Poliţiei.

Tânărul a refuzat să răspundă solicitărilor poliţiştilor, aşa că aceştia l-au încătuşat imediat, însă, în momentul când încercau să îl urce în autospeciala de poliţie, agresorul a lovit cu capul, în zona feţei, unul dintre poliţişti.

Agentul a suferit o fractură de piramidă nazală şi a avut nevoie să fie transportat la Spitalul Judeţean din Focşani unde a primit tratament şi îngrijiri de specialitate.

Agresorul a fost condus la sediul Poliţiei pentru cercetări, pe numele
acestuia fiind întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de
ultraj.

Ulterior, el a fost reţinut pentru o perioadă de 24 de ore, urmând ca în cursul zilei de vineri să fie prezentat instanţei, cu propunere de arestare preventivă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri