Caută
Close this search box.

Vreme rece și ninsori la început de decembrie

Sâmbătă se vor semnala precipitații, ziua în regiunile sudice, estice și centrale și izolat în rest, iar noaptea mai ales în cele sud-estice.

Lapoviță și ninsoare se vor semnala în Transilvania și în zona subcarpatică a Moldovei, apoi şi în nordul Munteniei. La munte treptat vor predomina ninsorile, anunță Administrația Națională de Meteorologie.

Temperaturile maxime se vor încadra între 3 și 13 grade.

Cerul va avea înnorări și se vor semnala precipitații, ziua în regiunile sudice, estice și centrale și izolat în rest, iar noaptea mai ales în cele sud-estice.

Va ploua, iar trecător precipitațiile vor fi și sub formă de lapoviță și ninsoare în Transilvania și în zona subcarpatică a Moldovei, iar în a doua parte a intervalului, mai ales în zona subcarpatică a Munteniei. La munte treptat vor predomina ninsorile. Izolat cantitățile de apă vor acumula 10…15 l/mp.

Temperaturile minime, mult mai coborâte față de noaptea precedentă, îndeosebi în jumătatea de nord a teritoriului, unde vor fi preponderent negative, se vor situa între -6 și 4 grade, mai scăzute în depresiuni.

Vântul va sufla slab și moderat, cu intensificări temporare în zona de munte, în special pe crestele Carpaților Meridionali și ale Munților Banatului, unde la rafală se vor atinge viteze de 70…80 km/h, trecător spulberând ninsoarea, dar pe suprafețe mai mici și la cote mai reduse și în restul teritoriului.

Citește și: ALERTĂ! Mai multe persoane, ÎNJUNGHIATE pe o stradă comercială din Haga

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri