Caută
Close this search box.

Vremea se schimbă radical săptămâna viitoare. Ce temperaturi vom avea la sfârșit de noiembrie

Vremea se schimbă radical de săptămâna viitoare, potrivit prognozei meteo.

De duminică, se va vedea o încălzire ușoară a vremii.

În sudul și în estul teritoriului cerul va fi mai mult noros; pe parcursul zilei ploi slabe sau burniță vor fi pe arii restrânse în Muntenia și izolat în Oltenia, Dobrogea și Moldova. Noaptea va ploua local în regiunile sudice, cu precădere în zonele de deal, iar în Carpații Meridionali vor fi precipitații mixte. În celelalte regiuni, cerul va fi variabil. Vântul va sufla slab și moderat, cu intensificări în sudul Banatului, în special zona montană și pe crestele Carpaților Meridionali, cu viteze de 60…70 km/h, precum și pe litoral unde rafalele vor atinge 45…50 km/h. Temperaturile minime de luni dimineață vor fi cuprinse, în general, între -1 și 9 grade. Dimineața și noaptea, izolat va fi ceață.

Temperatura va crește toată săptămâna viitoare.

Miercuri, cerul va avea înnorări temporare; la începutul zilei va ploua pe arii restrânse în regiunile sud-estice, iar noaptea în partea de nord-vest a teritoriului. Vântul va sufla slab și moderat, cu unele intensificări în sudul Banatului și la munte, mai ales pe timpul nopții. Temperaturile maxime, în general mai ridicate decât cele normale ale datei, se vor încadra între 7 și 14 grade, iar cele minime în general între -1 și 8 grade. Pe arii restrânse va fi ceață.

În București, cerul va fi temporar noros, iar la începutul zilei vor fi condiții de ploaie. Vântul va sufla slab și moderat. Temperatura maximă se va situa în jurul a 10 grade, iar cea minimă va fi de 2…3 grade.

De joi până sâmbătă, valorile termice vor deveni mult mai ridicate decât cele normale pentru această perioadă. În primele două zile probabilitatea de ploaie va fi ridicată în toate regiunile, apoi mai ales în extremitatea de vest-nord-vest.

Citește și: Doi pui de urs, loviți mortal de un tren

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri