Caută
Close this search box.

Acuzaţii şoc! Dincă şi-a VIOLAT fiica? Monstrul, la un pas de bătaie

gheorghe dincă

Scandal monstru la audierea de astăzi a lui Gheorghe Dincă, acuzat că a fost la un pas să îl bată de Tonel Pop. Avocatul lui Dincă susține că acuzațiile făcute de avocatul familiei Melencu sunt false.

Tonel Pop declara că a fost amenințat de Gheorghe Dincă că fetele sale vor fi violate și că mosntrul din Caracal ar fi vrut să îl bată. Laschoschi spune că lucrurile nu stau nici pe departe așa.

„Îl va da în judecată pe domnul Tonel că a declarat că și-ar fi violat fiica. Despre asta a fost vorba și în acest context probabil că domnul Tonel nu a înțeles, domnul Dincă a întrebat ce ar fi zis domnul Tonel dacă cineva l-ar acuza că și-a violat fiica”, a declarat Claudiu Lasconschi, la un post de televiziune, potrivit antena 3..

Pop a declarat în urma incidentului că va cere intervenția presedintelui, premierului, ministrului Justiției și procurorului general, fiind vorba de ultraj cu complicitatea procurorilor.

În timpul audierilor de luni, Dincă ar fi vrut să îi lovească pe cei doi avocați ai familiei Luizei Melencu, amenințând și că se va ocupa și de familiile lor.

„Ne-a amenintat, a sărit la bataie. În cele din urmă, un politist s-a interpus. M-a numit sobolan. Este incredibil. Procurorii au oprit camera să nu se mai vadă. Explicit procurorii au încurajat atacul. Voi face o plângere penală împotriva celor doi procurori.

Este clar că erau vorbiți. A fost amenințată și colega mea. Sunt tulburat, nu am cuvinte. Au refuzat și procurorii, și politiștii să intervină. „Te termin, esti un sobolan”, am fost întrebat dacă am copii”, susţine avocatul, potrivit evz.ro.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri