Caută
Close this search box.

Adina Florea nu mai instrumentează Dosarul Oradea. A jignit o judecătoare!

Adina Florea

Şeful interimar al Secţiei Speciale pentru Investigarea Infracţiunilor din Justiţie (SIIJ), procurorul Nicu Marin, a admis cererea de recuzare a Adinei Florea, care instrumenta dosarul foştilor procurori DNA Ciprian Man, Cristi Ardelean şi Adi Muntean şi al judecătoarei Crina Muntean.

Motivul: Adina Florea ar fi făcut afirmaţii jignitoare faţă de starea de sănătate a judecătoarei Crina Muntean. Joia trecută, Adina Florea i-a citat pe procurori şi pe judecătoare, însă aceasta din urmă nu s-a prezentat şi a depus la dosar acte medicale potrivit cărora ar suferi de anumite afecţiuni.

Florea s-ar fi enervat şi ar fi făcut afirmaţii jignitoare despre afecţiunile judecătoarei Muntean, de faţă cu avocaţii şi în faţa camerei de luat vederi.

Judecătoarea Crina Muntean a formulat imediat cerere de recuzare, care acum i-a fost admisă. Aceasta înseamnă că Dosarul Oradea va fi repartizat altui anchetator SIIJ. În cererea de recuzare, se spune că avocata judecătoarei a înmânat certificatul medical care ar fi atestat că Muntean nu putea veni la audiere, moment în care Florea ar fi comentat: ”Are urticarie”.

”La replica doamnei avocat Trandafir Georgiana, că acest diagnostic ar putea fi o afecţiune pe fondul unei boli mai grave, autoimune, procurorul de caz, Florea Adina, a exclamat ‘de asta nu scapă’ ”, se arată în textul recuzării.

Asociaţia Iniţiativa pentru Justiţie a cerut expertizarea psihiatrică a procuroarei SIIJ Adina Florea.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri